Nagoya


Efter skolan och träningarna hade jag 8 minuter på mej att duscha och laga mej klar. Sedan fick jag skjuts till Huron varifrån jag satt på med Roosa och Inés till Port Clinton (en timme från Oberlin), där vi träffade Charlotta (Finland), Amanda (Sverige), Victoria (Brasilien), Pedro (Brasilien), Eetu (Finland), Sven (Tyskland), Blaine (USA), Jona (Norge) och Ansgar (Tyskland). Vi träffades vid en restaurang som heter Nagoya. Det var en sådan där cool japansk restaurang där de lagar maten framför dej. Jag hade en toppen kväll, men det var sorgligt, för det var sista gången vi såg Pedro, för på lördag åker han hem till Brasilien (han var bara här för ett halvt år) Men jag och Amanda planerar en resa till Rio de Janeiro för att hälsa på Pedro!

Koulun ja harkkojen jälkeen minulla oli 8 minuuttia aikaa valmistautua. Sitten sain kyydin Huroniin josta sain kyydin Inéksen ja Roosan kanssa Port Clintoniin (tunnin matkan päässä Oberlinistä), jossa tapasimme Charlottan (Suomi), Amandan (Ruotsi), Victoria (Brasilia), Pedro (Brasilia), Eetu (Suomi), Sven (Saksa), Blaine (USA), Jona (Norja) ja Ansgar (Saksa). Tapasimme Nagoya nimisessä ravintolassa. Se oli sellainen makea japanilainen ravintola jossa ne laittaa ruokaa nenän edessä. Minulla oli huippu ilta, mutta se oli surullista, koska se oli viimeinen kerta kun näimme Pedron, koska hän lähtee takaisin Brasiliaan lauantaina (koska hän oli täällä vain lukukauden) Mutta minä ja Amanda suunnittelemme reissua Rio de Janeiroon!!!


Först fick vi soppa. Ensiksi saimme keittoa.


Sen en sallad. Sitten salaatin.


Our chef & Charlotta, Blaine, Roosa, Inés, Jona & Sven


Torn med lökringar med eld.. Sipuli torni josta tulee tulta..


Räkor, lax, kyckling och steak. Katkarapua, lohta, kanaa ja steak.


Mitt ris och mina grönsaker... Mun riisi ja vihannekseni...


.. och en massa kyckling! Sen fick jag i misstag räkor också! 
... ja paljon kanaa! Sitten sain vahingossa katkarapujakin.


Bye bye Pedro :(


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0