I did it! (almost)


Jag grejjade det! Nästan iallafall! Idag åkte mina papper mot yfus kontor! Känns så skönt att jag fick iväg alla papper. Hoppas nu bara att alla papper är rätt ifyllda och snart åker mot USA. Skickade också iväg en stipendieansökan idag, tror stipendiet var mer riktat mot studeranden på typ universität, men det skadar inte att pröva! Jag lovar uppdatera så fort det händer något spännande på USA-fronten!




Deadline för mig själv


Det har nog inte hänt nått intressant, men jag kände för att blogga kort ändå. Jag har inte kommit framåt med pappren, MEN jag har bestämt mej. På helgen skall jag fixa papprena klart! Jag måste! Nästa vecka åker mina papper till YFUs kontor, med måndagens eller tisdagens post! Nu när jag har skrivit det här också, så har jag inget val! Hörs senare så får vi se hur det gick... :)

btw. så fick jag ett brev från YFU idag och blev glad för jag tänkte det var reslutat från SLEP-testet, men det vara ett "etävalmennus" brev istället..

Ett år i USA

Jaa, altså jag ska då åka till USA ett helt år som utbytesstudent läsåret 2011-2012. Jag vet inte ännu vart i USA jag kommer att åka. Jag åker med organisationen YFU. Hittils tycker jag de har fungerat jättebra! Jag har varit på intervju, blivit godkänd och håller som bäst på att fylla i de oändliga mängder med papper som måste fyllas i... Jag har också tagit första hepatit A&B sprutan av tre. Jaa, och så har jag också gjort SLEP-testet, men dock inte ännu fått veta hur det gick... Så nu skall jag försöka de närmaste dagarna få papprena ifyllda och skickade till YFU, så kanske jag kommer lite framåt i ansökningsprocessen! Men jag uppdaterar genast det händer något intressant på utbytes-fronten! Hej så länge!



(bild: google)

Sådär ja!


Jaa! Nu har jag fått min riktigt egna blogg fixad. Eller okej, den är ju nog inte riktigt färdig fixad än, men det liknar en blogg iallafall! Men alltså orsaken till att jag skaffat denna blogg är att jag skall åka till USA som utbytesstudent 2011-2012. Jag återkommer snart och berättar mer om allt! Hejjssvejjs!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0