Spola fram tiden


Jag skulle ha lust att spola fram tiden, så det blir april och jag får gå till tandläkaren och läkaren och få mina intyg underskrivna, för att sedan ÄNTLIGEN få skicka in de sista pappren. Då kan jag äntligen ordentligt vänta på en placering och familj någonstans i USA. Nu börjar vissa utbytesstudenter få sina placeringar och det får mej att längta efter en egen placering. I princip kan jag imorgon få veta vart i USA jag får åka, eller så kan det hända att jag får vänta ända till några dagar innan jag åker i augusti... 

     
                         pen_paper.gif
Hoppas på att få intygen ifyllda och iväg skickade NU!
(bild: google)


SLEP test resultat


Det är länge sen jag gjorde mitt SLEP test. Det är ett test som kollar ens kunskaper i engelska. Den består av två delar; hör-och läsförståelse. Skolorna i USA vill att man skall ha gjort det. Men det är nog lätt. Jag fick göra det hemma eftersom jag var senare ute än de flesta andra. Jag fick aldrig något mail eller brev om hur det hade gått så på helgen mailade jag YFU och frågade och genast idag då de kom tillbaka till kontoret så hade de svarat! Och det hade gått mycket bra, så jag blev jätteglad! :)

Kunde inte låta bli


Hihihiii... hittade denna topp med USAs flagga på (eller iallafall en del av den...) och kunde inte låta bli att köpa den! :) Nu är den min och kommer minsann användas flitigt! USA fiilis här hej! 

            

RSS 2.0